Aktuellt i Ruunaa

(Uppdaterad 18.7.2024)

Under vecka 30 (22-26 juli 2024) kommer underhållsarbete att utföras vid Horkka rastplats, och nu är det Horkka skärmkyddets tur att få ett nytt tak. Om du söker lugn och ro är det därför lämpligt att bege sig till andra skärmskydd för övernattning. Arbetet kommer att utföras under dagtid från kl. 7 till 17. 

Horkka skärmskydd på Utflyktskartan(utflyktskarta.fi).

De grundläggande renoveringarna av Ruunaa rastplatser och strukturer har slutförts de senaste veckorna i Lakkapää, Mutikaisenkari, Murroojärvi, Murrookangas, Haapavitja och Siikakoski parkeringsplatser. Renoveringsarbetet kommer att fortsätta hela sommaren.

(Uppdaterad 4.7.2024)

Vecka 28 (8.-12.7.24) det kommer att utföras underhållsarbete på rastplatsen vid Murroojärvi-sjön. Taket på skärmskydden ska bytas ut, så du bör bege dig till de andra skärmskydderna för natten om du inte vill vakna av hammarslag. Arbetet kommer att pågå mellan kl. 7.00 och 17.00.

Renoveringen av Ruunaas rastplatser kommer att fortsätta under hela sommaren och du kan träffa våra hårt arbetande byggare över hela strövområdet. Flera träskjul och toaletter har redan fått nya tak. Även eldplatser och bordsgrupper håller på att bytas ut. Vi meddelar alltid i förväg om eventuella renoveringsarbeten på skärmskydderna.
 
Murroojärvi-sjöns vindskydd på Utflyktskarta.fi.