Vindskyddsstugan Käenpesä

22.3.2024
Undantagsvis kan reserverings- och hyresstugor som upprätthålls av Forststyrelsens Naturtjänster reserveras för 2025 först i början av november 2024. Tilläggsinformation

Vindskyddsstugan ligger vid stranden av Ylinen Rautjärvi i naturterrängen, bredvid lägersektorn Uittaja, i närheten av simmöjlighet. Det finns ingen officiell badstrand på området. Vindskyddsstugan rymmer 10 personer. I vindskyddsstugan finns en eldstad som man får använda även då varning för terrängbrand råder. I vindskyddsstugans direkta närhet finns ett torrdass samt en eldplats. Det är tillåtet att ta med sällskapsdjur till vindskyddsstugan. Det finns inga tillgängliga tjänster i stugan. 

Vindskyddstugans legning pris är 85 € / dygn, kl 14 - 12. Bokningar: Forststyrelsens kundtjänst,  sisasuomi(at)metsa.fi, tfn. 0206 39 5270.

Du kan få nyckeln från nyckelskåpet på plats med nyckelskåpskoden som följer med notan. Nyckeln bör returneras till nyckelskåp i slutet av bokningen. Om nyckeln förkommer debiteras en nyckelavgift på 100 €.

Tilläggsinformation: Evois lägerområden.

 

Bokningsläge

Boka via Eräluvat

Bokningsnvillkor

Läs bokningsvillkor