Jussis eldplatsskjul ligger i närheten av den tidigare flygplatsen, invid lägersektorn Kymppi. Eldplatsskjulet har en eldplats tillgänglig för rörelsehindrade. Skjulets golv är belagt med plattor, så det lämpar sig för rörelsehindrade. I skjulet finns bord och bänkar samt möjlighet att använda elektricitet. Elskåpet har tre vanliga 16 A-eluttag, ett 16 A-kraftströmsuttag, ett 32 A-kraftströmsuttag och två 63 A-kraftströmsuttag.

Invid eldplatsskjulet finns en byggnad med fyra torrtoaletter, vedlider och el samt en torrtoalett för rörelsehindrade. Vedlidret är inte anpassat för rörelsehindrade, så om du saknar assistent, ta kontakt med Forststyrelsens kundtjänst (sisasuomi(at)metsa.fi, tfn. 0206 39 5270) så ordnar vi vedtillgången åt dig.

Eldplatsskjulets legning pris är 65 € / dygn, kl 14 - 12. Reserveringar av eldplatsskjulet: Forststyrelsens kundtjänst, sisasuomi(at)metsa.fi, tfn. 0206 39 5270.

Nycklar kan hämtas från NESTE i Tuulos (nestetuulos.fi, på finska), Pohjoistentie 70, 14810 Tuulos. Om nyckeln förkommer debiteras en nyckelavgift på 50 €.

Tilläggsinformation: Evois lägerområden.

En takförsedd rastplats, under taket finns en eldplats och långa träbord och bänkar.

En gång i trä leder fram till en terrass utanför en byggnad i trä. Vid terrassen finns fem dörrar som leder in i byggnaden.

Bokningsvillkor