Finlands naturcentrum Haltia

14.7.2021
Under varning för skogsbrand (ilmatieteenlaitos.fi) är det endast tillåtet att göra upp eld på inbyggda eldplatser försedda med rökkanal samt i stugors eldstäder. Den som tänder en eld ansvarar också för säkerheten. Det kan finnas lokala eldningsförbud vid dessa eldplatser.
Finlands naturcentrum Haltia. Bild: Timo Halme.

Välkommen till Finlands naturcentrum Haltia

Finlands naturcentrum Haltia samlar den finska naturens pärlor under samma tak. Haltia är porten till vårt lands alla nationalparker och lyfter fram den finska naturen för att upplevas med alla sinnen. Alldeles intill Haltia ligger metropolens nationalskatt, Noux nationalpark vars sjöar, skogar, dalar, kärr och berg bildar den perfekta miljön för en utflykt. Haltia tillhandahåller också evenemangs- och restaurangtjänster av hög standard. Naturskolan erbjuder skolelever inspirerande utflykter till naturen i Noux.

Passar för: Passar utmärkt för hela familjen. Hela Haltia, inkl. en toalett, är tillgänglig för rörelsehindrade. I närheten finns en naturstig, anpassad för rörelsehindrade, på 2 km. Det är förbjudet att ta sällskapsdjur med i utställningsutrymmen. Sällskapsdjur kan tas med på Restaurang Haltias terrass.

Kontaktuppgifter:  Adress: Nouxvägen 84 , 02820 Esbo, telefon: 040 163 6200, e-post: info(at)haltia.com

 

Denna sidas webbadress är utinaturen.fi/haltia