Hämeenkankaan jättikodalla tulipalo 

(Päivitetty 24.6.2019)
Hämeenkankaan jättikodalla oli tulipalo torstaina 20.6.2019. Palossa tuhoutui pahasti kodan katto, eikä kotaa ole turvallista käyttää, vaan se on toistaiseksi poissa käytöstä. Suosittelemme käyttämään esimerkiksi Koivistonvadin ja Kuninkaanlähteen taukopaikkoja. 

 

Hämeenkankaalla runsaasti kaatuneita puita 

(Päivitetty 13.5.2019)

Talvimyrskyjen jäljiltä Hämeenkankaan reiteille on  kaatunut runsaasti puita. Raivaustöitä päästään tekemään vasta alkukesästä, joten kärsivällisyyttä pyydetään retkeilijöiltä maastossa. Siistimisjärjestys menee niin, että ensimmäiseksi raivataan kansallispuistot ja vasta sen jälkeen vasta pienet retkeilykohteet.

Liikuntaesteisten palvelut Uhrilähteellä

(Päivitetty 10.7.2018)

Uhrilähteen pyörätuoliluiska ei ole tällä hetkellä käytettävissä, kun rakenteita ollaan parhaillaan uusimassa. Uusi luiska on tarkoitus tehdä elokuun alussa.

Koivistonvadin keittokatos valmis

(Päivitetty 24.5.2017)

Hämeenkankaan Koivistonvadin uusi keittokatos on valmis. Tervetuloa retkelle!

Koivistonvadin keittokatos. Kuva: Terttu Hermansson

www.ilmatieteenlaitos.fiTarkista varoitukset

Metsä- ja ruohikkopalovaroituksen aikana tulenteko on sallittu vain hormillisilla, katetuilla tulentekopaikoilla sekä autiotupien ja kämppien tulisijoissa erityistä varovaisuutta noudattaen. Sytyttäjä vastaa aina tulenteon turvallisuudesta. Huomaathan, että tulenteko voidaan kieltää paikkakohtaisesti.

Tarkista voimassa olevat varoitukset (ilmatieteenlaitos.fi).